Advertisement

Artvin Sel - Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti.

Artvin Sel - Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti.. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları. Son dakika haberine göre artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelana neden oldu. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı. Valilikten açıklama artvin valiliği'nce sel ve heyelan felaketi ile ilgili internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapıldı. Artvin'de meydana gelen sel ve toprak kaymasının ardından hopa'da çok sayıda iş yeri ve araç sular altında kaldı. + orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı.

Artvin'de Sel ve Heyelanlarda Ölü Sayısı 3'e Çıktı - Son ...
Artvin'de Sel ve Heyelanlarda Ölü Sayısı 3'e Çıktı - Son ... from foto.sondakika.com
Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Sağanak karadeniz'de sadece sele değil heyelana da yol açtı. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin artvin'de sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi ise kayboldu. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı.

Artvin'de yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok yol kapandı.

Valilikten açıklama artvin valiliği'nce sel ve heyelan felaketi ile ilgili internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapıldı. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin , tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşıyor. Artvin valisi kemal cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel ve heyelan nedeniyle il genelinde 7 ölü ve 1 kayıp olduğunu, hasar tespit çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. Artvin'de yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok yol kapandı. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin artvin'de sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi ise kayboldu. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı.

Artvin 'de sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Kılıçdaroğlu'ndan artvin'de hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı. Artvin'in hopa i̇lçesinde sel felaketi nedeniyle meydana gelen heyelanda 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Artvin'in arhavi, hopa ve borçka ilçelerini etkileyen yağış sonucunda bölgedeki dereler taştı.

Artvin'deki sel ve heyelanın ardından hasar tespit ...
Artvin'deki sel ve heyelanın ardından hasar tespit ... from cdn.iha.com.tr
Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Kılıçdaroğlu'ndan artvin'de hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. Sundura mahallesinde selin tetiklediği heyelanda 4 katlı bina çöktü. Artvin sel indir, artvin sel videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi. Artvin'in hopa i̇lçesinde sel felaketi nedeniyle meydana gelen heyelanda 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve.

Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad. İçerisindekilerle birlikte bir otomobili sele kapıldığı, bir aracın artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Artvin'de meydana gelen sel ve toprak kaymasının ardından hopa'da çok sayıda iş yeri ve araç sular altında kaldı. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı. Artvin'de yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok yol kapandı. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları. Artvin, tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşadı. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi. Artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu.

Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi. Artvin 'de sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey.

Artvin'de sel ve heyelan
Artvin'de sel ve heyelan from icdn.netgazete.com
Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Artvin'in borçka ve murgul ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Meteoroloji'den artvin için bir uyarı daha. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları.

Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi.

Artvin , tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşıyor. 4 katlı bina çöktü, vatandaş. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. En son artvin sel felaketi haberleri anında burada. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı. Valilikten açıklama artvin valiliği'nce sel ve heyelan felaketi ile ilgili internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapıldı. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. Artvin'in hopa i̇lçesinde sel felaketi nedeniyle meydana gelen heyelanda 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi. Artvin valisi kemal cirit, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel ve heyelan nedeniyle il genelinde 7 ölü ve 1 kayıp olduğunu, hasar tespit çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu. 8 kişi hayatını kaybetti, 17 yaralı var.

Posting Komentar

0 Komentar